dilluns, 5 d’octubre del 2009

12 d'Octubre. Res a celebrar.

Aquest 12 d'octubre, l'Esquerra Independentista del Barcelonès sortim al carrer per denunciar la impunitat dels feixistes que es manifesten per Montjuich i, en general, contra la aberrant cel·lebració espanyola i antihumana que és la hispanitat.



El 12 d'octubre és la diada en que l'espanyolisme s'enorgulleix de ser l'hereu de l'imperi que va cometre un dels genocidis físics i culturals més grans de la història, obligant mij continent americà a parlar la seva llengua. Avui día, l'espanyolisme encara fa gala de que la llengua castellana es parla a mig món. La causa que el castellà hagi superat les fronteres de Castella es diu imperialisme; es diu colonialisme; es diu genocidi.
Tots els discursos que cel·lèbren que la llengua castellana sigui una llengua internacional son discursos que estàn cel·lebrant un genocidi; són discursos que estàn cel·lebrant l'extermini físic i cultural de pobles sencers.

Com a persones catalanes i com a antifeixistes ens veiem obligades a condemnar un cop més tots els actes en motiu del dia d'espanya... Tant les celebracions institucionals com els aplecs de falangistes... tot forma part d'aquesta apologia del terror que es diu hispanitat, i del seu projecte polític que es diu espanya; que malgrat haver-s'ho proposat, no ha aconseguit acabar amb nosaltres, ni amb la voluntat dels pobles d'Amèrica Llatina de recuperar les seves arrels.

Rebentem l'hegemonia espanyola!
Hispanitat és Genocidi. Espanyolisme és feixisme.