dimecres, 21 de gener del 2009

Cassolada pel dret a l'avortament lliure i gratuït [25 de gener] Barcelona (el Barcelonès)




El dia 25 de cada mes un grup de persones integristes catòliques es reuneixen davant del Centre Mèdic Aragó de Barcelona per a protestar contra les interrupcions involuntàries de l'embaràs. Donada la impunitat que la ciutat dóna al fanatisme religiós, un cop més, el poble som qui ens hem de mobilitzar.

És per això que des de diverses plataformes, col·lectius, organitzacions i moviments socials de Barcelona us convoquem el mateix dia 25, a la mateixa hora que els catòlics facin missa a fer picar les nostres cassoles pel dret a l'avortament lliure i gratuït.

25 de Gener, 20h al carrer Viladomat 158. Esquerra de l'Eixample. Metro Rocafort

MANIFEST UNITARI:

Cada any milers de dones moren al món en avortaments clandestins. Unes pràctiques de risc que no s'haurien de fer si tota la societat acceptés que la interrupció voluntària de l'embaràs és una opció a la que les dones es poden veure obligades a recórrer en algun moment de la seva vida.

Si sempre s'ha fet i arreu, per que no fer-ho de la millor manera possible? L'avortament no és cap delicte, és un dret universal de les dones! Volem gaudir del nostre cos, volem gaudir de la nostra sexualitat i volem fer-ho en llibertat.

I qui s'ho oposa a aquesta llibertat?

  • Aquells i aquelles que haurien de tenir sobre les seves consciències milers de crims en nom de la cristiandat.
  • Aquells i aquelles que fan tot el possible per evitar la utilització dels mitjans anticonceptius i de prevenció de malalties de transmissió sexual, fins i tot en temps en que la SIDA afecta a milions de persones.
  • Aquells i aquelles que defensen la ignorància i s'oposen a que tothom tingui accés a una educació sexual i afectiva sincera, honesta i oberta.
  • Aquells i aquelles que donen suport a una jerarquia eclesiàstica que mai ha destacat per la defensa dels drets humans.
  • Aquells i aquelles que volen imposar la seva forma de viure -dogmàtica i arbitrària- a la societat. Estan en contra de la llibertat d'elecció i volen decidir per nosaltres a qui hem d'estimar i quina família volem tenir.

En definitiva, aquells i aquelles que tenen por de la vida.


És per això que denunciem l'assetjament a que diferents grups integristes religiosos estan sotmetent als centres que practiquen interrupcions voluntàries de l'embaràs i a les persones que han de fer us d'aquest servei. Assetjament que han intensificat des de fa un any, fins i tot amb falses denúncies i amb la complicitat de alguns partits polítics, agents de l'autoritat i jutjats de guàrdia.

Reclamem l'avortament lliure i gratuït i fora del codi penal ja!

Allunyeu els rosaris dels nostres ovaris!

Allunyeu la vostra hipocresia dels nostres carrers!